Onze diensten

Systeembeheer

Uw bedrijf heeft de automatisering goed op orde maar u heeft niet de beschikbare tijd en kennis om de servers, pc’s en het netwerk te onderhouden. Misschien wilt u uw automatiseringsomgeving opnieuw inrichten? Dan is het tijd om de specialisten van EMRO in te schakelen.
Door een combinatie van actief onderhoud op afstand en op locatie, advisering en begeleiding kan EMRO ervoor zorgen dat problemen in zowel uw netwerk als in al uw systemen worden voorkomen. Onder de werkzaamheden van onze systeembeheerders vallen onder andere

  • Installatie van software en (veiligheids)updates
  • Verwijderen tijdelijke bestanden
  • Controle van back-ups
  • Controle van servers
  • Controle updates anti-virus software
  • Oplossen van problemen van gebruikers

In geval van nood staan wij u terzijde met kennis en advies.Automatiseringsadvies

EMRO adviseert bij aanschaf van hard en software. Onze ervaring met hardware en pakketten kan u een hoop tijd en uitzoeken besparen. Wij hebben wel voorkeur maar zijn niet merkgebonden. Wij kunnen leveren maar vaak maken wij samen met een klant een keuze die de klant bij een door hem geprefereerde leverancier besteld.

Wij leveren u graag advies over alle mogelijke IT vraagstukken die van toepassing zijn op uw bedrijfsvoering. Of het nu gaat om advies over internettoegang voor het hele bedrijf of bijvoorbeeld het op de juiste manier opslaan van uw bedrijfsgegevens, er zijn altijd meerdere manieren om dit te realiseren, een goede voorlichting is dus van groot belang. Neemt u voor gedegen advies contact op met een van onze specialisten
Office 365

Office 365 is een verzamelnaam van verschillende Microsoft diensten welke u betaald per maand per medewerker. Als professional, klein zakelijk of mkb bedrijf kan je eenvoudig uw gehele kantoor automatiseren met de bouw blokken van office 365. Denk hierbij aan het complete Microsoft Office product, samenwerken door middel van Sharepoint en OneDrive of het delen van Email en agenda's vanaf elke locatie.
Hosted Telefonie

Telefonie bestaat al langer dan 100 jaar en in deze periode is het vast een belangrijk onderdeel geworden van uw bedrijf. Of u nu een groot bedrijf heeft of u bent een zelfstandig ondernemer zonder personeel, bereikbaarheid is belangrijk. Telefonie speelt hier een onmisbare rol in. Tot voor kort was het aanbieden van vaste telefonie alleen weggelegd voor KPN en werd gerealiseerd via een oud maar betrouwbaar koper netwerk. Deze vorm van vaste telefonie is echter duur en niet flexibel. EMRO zet een streep onder deze ouderwetse manier van telefoneren met een volledig nieuwe oplossing. We noemen dit VirtualPBX wat eenvoudig uitgelegd Virtuele centrale betekent. Deze nieuwe interessante dienst maakt bellen weer flexibel, betaalbaar en ook nog eens erg leuk. Weg met het ouderwetse koperdraadje en welkom IP gebaseerde telefonie. EMRO levert u een virtuele centrale met alle opties zoals dat ook op de dure conventionele centrales mogelijk is. De centrale is virtueel dus u hoeft deze niet aan te schaffen. Dat scheelt alleen al enkele duizenden euro's. Daarnaast zijn de toestellen ook nog eens erg voordelig, zeker in vergelijking met de conventionele ISDN toestellen. Wilt u thuiswerken dan kan dat. U plaatst een toestel op uw thuisadres en u bent bereikbaar. U kunt zelf gratis intern bellen! Kortom, een VirtualPBX oplossing van EMRO is een fantastische nieuwe manier van telefoneren met bijna onbegrensde mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.
Cloud harddrive

Uw bestanden in de cloud, veilig, snel, overal toegankelijk en makkelijk te delen met anderen. Veilig opgeslagen in Nederlandse ISO gecertificeerde datacenters. Doormiddel van applicaties voor de PC en MAC, apps voor de iPhone, iPad, Android, Windows Phone en BlackBerry of simpel weg via een online portal altijd bij uw data kunnen. Zelf bestanden die u perongeluk verwijderd kunt u tot 30 dagen na verwijdering terughalen, tot 14 dagen terug vorige versies herstellen. De opslag opbeperkt en veilig ook bij verlies. Met de ingebouwde diefstal beveiliging in het Cloud Harddrive systeem, is het mogelijk uw data op afstand te vernietigen.
Backup Online

Uw bedrijf bestaat voor een groot gedeelte uit digitale gegevens. Natuurlijk weet u al dat u deze gegevens moet beschermen door hier regelmatig een backup van te maken. Wat hierbij van belang is, is dat op elk moment zowel de backup als het origineel beschikbaar moeten zijn. Indien u uw data niet consequent veilig stelt is uw bedrijf zeer kwetsbaar en zijn verregaande gevolgen vaak niet te overzien! Stelt u zich eens voor dat er door diefstal, brand, waterschade, virus, stroomstoring of een technisch mankement of menselijke fout belangrijke gegevens verloren kunnen gaan, of uw huidige backup niet terug te lezen is of oude gegevens bevatten. Dit zou een ramp zijn! Op zo'n moment is een goede backup van uw data van essentieel belang voor uw bedrijf. EMRO biedt u het gemak en de zekerheid van online backup. U hoeft nooit meer te investeren in dure backupsoftware, tapes, tapestreamers en de tijd voor het maken en controleren van de backup. Met een abonnement van EMRO Backup Online verloopt het maken van een backup voortaan geheel automatisch. Uw bestanden worden elke dag veilig opgeslagen in meerdere datacenters en zijn altijd 24 uur per dag voor u beschikbaar. In geval van calamiteiten kunt u op iedere willekeurige plek weer beschikken over u data. Handig, eenvoudig, voordelig en vooral ook uiterst veilig!.Computerservice

Computers gaan altijd op het verkeerde moment stuk! Dit is helaas niet te voorkomen maar door regelmatig onderhoud en snelle service proberen wij met u de schade (kosten en tijd dat het apparaat niet werkt) zo klein mogelijk te houden.

Door systemen - vooral van binnen - regelmatig schoon te (laten) maken voorkomt u problemen. U kunt met onze planner een afspraak maken voor het reinigen van uw systemen en randapparatuur.

Werkwijze

In principe wordt bij storingen in eerste instantie één uur aan een systeem gewerkt. Hiermee zijn voor beide partijen de maximale onderzoek / reparatiekosten afgebakend en worden misverstanden voorkomen. Is een storing binnen dit uur niet opgelost dan wordt met de klant overlegd hoe e.e.a. verder aan te pakken. 
Internetverbinding

De wereld binnen handbereik! Als je dat zegt dan moet je dit ook kunnen waarmaken. EMRO levert dan ook een uitgebreid assortiment aan internetverbindingen. Van glasvezel* tot xDSL in alle mogelijke snelheden en met alle mogelijke service-levels. Of u een verbinding zoekt voor op kantoor of voor een thuiswerkplek, EMRO heeft een oplossing op maat tegen een gunstig tarief. Professionele verbindingen met garanties. Mocht het toch eens niet werken zoals u graag had gewild dan is EMRO uw aanspreekpunt. Geen callcenters, wachttijden en ticketnummers maar gewoon de mensen die u al kent. Dat is een echt voordeel. Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte voor de overname of aanleg van een EMRO Internetverbinding.Domeinhosting

Op het gebied van webontwerp & hosting bestaat momenteel een overweldigend aanbod, waarbij de prijzen enorm uiteenlopen. Wij brengen ook wat dit betreft onze kennis en ervaring in en zoeken samen met u een betrouwbare en betaalbare host en ontwerper die alles kunnen bieden wat voor uw site nodig is. Ook bij ons hosting-advies houden wij rekening met mogelijke toekomstige uitbreiding van uw site.  
Hosted Exchange

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2016 welke volledig in Nederlands draait. Naast normaal e-mailverkeer biedt hosted exchange de mogelijkheid om agendas en contactpersonen, notities, taken bij te houden en eventueel te delen met anderen. Al uw gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid mobiele apparaten te koppelen aan de Hosted Exchange omgeving. Op deze manier kunt u altijd en overal over uw gegevens beschikken. Met deze dienst maakt EMRO het mogelijk om Exchange functionaliteiten te bieden aan kleine en grote klanten zonder dat men zelf moet investeren in een dure exchange server.


 

Ons Adres

adres Francois Haverschmidtwei 3
  8914 BC Leeuwarden
Telefoon 058 216 35 98
adres Kanaalweg 150d
  9421 SX Bovensmilde
Telefoon 0592 74 40 44
E-mail info@emro.nl

Data Recovery Nederland

ESET

Synology

Hewlett Packard

Draytek

Yealink

Microsoft

BackupAssist

Exclaimer

Cisco